Vážení klienti, na našem e-shopu www.krasajsity.cz nyní zakoupíte produkty německé kosmetiky BABOR se 40% SLEVOU! Akce platí do 30.4. 2024. Těšíme se na vás!

Články

Odstranění vrásek botulotoxinem

Dnes nejrozšířenější a nejúčinnější zákrok na odstranění vrásek, který spočívá v injekční aplikaci botulotoxinu do „kůže", přesněji do svalu pod kůží, na které se vyskytují vrásky.

Botulotoxinem dojde k přerušení stahu konkrétních svalů, k jejich relaxaci a tím se již vrásky znova nevytvoří, tedy vymizí. Kůže je po aplikaci hladší a bez vrásek. Velmi důležité jsou zkušenosti a znalosti lékaře, které svaly ošetřit, jakou dávku aplikovat. Jen tak dojde k požadovanému odstranění vrásek a dokonalému účinku botulotoxinu.

Samotná aplikace zkušeným lékařem je rychlá, obvykle zahrnuje jen několik vpichů a klientku nijak neomezuje. Trvání efektu je přibližně půl roku. Nejvhodnější místa k ošetření jsou vrásky mezi obočím a na čele. Velmi žádané je také ošetření vrásek kolem očí. Na naší klinice používáme pouze originální, původní americký botulotoxin.

RVmedCentrum privátní klinika s.r.o.